Vakantiehuis Wibrin
Header image Header image  

Welkom in de Ardennen...
line decor
line decor
   

Steden

Als je op zoek bent naar een namiddagje kuieren in een gezellig stadje, of gewoon een terrasje wilt doen, hier de 4 dichtsbijzijnde stadjes.

La Roche
Vanaf het vakantiehuis is La Roche het meest dichtbijzijnde plaatsje van formaat. Deze plaats wordt wel gezien als het toeristisch centrum van de Ardennen. Er zijn tal van winkeltjes. Handig om te weten: De SPAR supermarkt is er tot 22.00u open.

Voor meer informatie www.laroche.be.
Houffalize
Enkel de kronkelige rit langs mooie bergbeken naar Houffalize is al de moeite waard.  Kinderen mag u een bezoek aan Houtopia niet onthouden.

Voor meer informatie www.houffalize.be.
Bastogne
Slechts op 18 kilometer afstand van het vakantiehuis ligt de stad Bastogne. Bastogne biedt alles wat een grote stad u te bieden heeft. Van winkelen tot uitgaan en cultuur.

Voor meer informatie www.bastogne.be.
Durbuy
Geniet in Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, van de vele terassen en mooie wandeling langs de rivier de Ourthe. Tevens verhuur van kano's en mountainbikes.

Voor meer informatie www.durbuy.be.
Coo
Naast de watervallen van Coo vind je hier ook het attractiepark Plopsa Coo (voorheen Télécoo) met verschillende attracties zoals een kabelbaan, bobsleebaan, achtbaan "Coaster", boomstamvaren (de Splash) en een wildpark. Verder heeft Electrabel hier een spaarbekkencentrale. In een spaarbekkencentrale wordt energie als het ware tijdelijk opgeslagen: Water wordt naar een hooggelegen waterbekken gepompt om het later te gebruiken om elektriciteit te produceren. Het onderste waterbekken en de elektriciteitscentrale zijn te bezichtigen. Afstand van Wibrin : 40 kilometer.

Voor meer informatie http://nl.wikipedia.org/wiki/Watervallen_van_Coo.
 

line decor
line decor
   VakantiehuisWibrin - Rue Petite Mormont 11A 6666 Wibrin(Houffalize) - telefoon: 061/313878 - info: 09 /330 34 08